Home  Frankrijk  Biarritz

Auto Huren Biarritz

Verken de stad Biarritz met een huurauto van Thrifty autoverhuur

Allemaal zijn ze er geweest, van Napoleon III tot aan Frank Sinatra. Ooit was Biarritz het Monte Carlo van de Atlantische kust. De glamour is nu wat weggevaagd maar met dank aan windsurfen en andere watersporten is de stad weer helemaal opgeleefd en herboren.

Het is nu de perfecte bestemming voor een leuk weekend weg of het beginpunt van een mooie lange vakantie. Sinds de 18e eeuw is Biarritz al een belangrijke toeristische trekpleister. Hoewel het een kleine stad is, is er toch veel te zien en te beleven want behalve een leuke stad zijn er ook prachtige stranden te vinden en is de omgeving ook erg mooi.

De beste manier om zoveel mogelijk van Biarritz en de omgeving te zien is natuurlijk per huurauto van Thrifty. Thrifty autoverhuur is in Biarritz te vinden op het vliegveld, waar je direct na aankomst je auto op kunt halen. Hoewel Thrifty geen grote promotie acties heeft kun je op de website tijdens het boekingsproces wel verschillende aanbiedingen tegenkomen.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Biarritz

1) Biarritz Airport
Voer Datums Biarritz Airport

Adres :7 Esplanade de l'Europe
Telefoonnummer :33-0-825-387-878
Faxnummer : 33-0-5-47-51-41-89
Postal Code : 64600
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0830-2230, Sa 1030-2230, Su 1330-2230. From 31 October 2021: Mo 0730-2200, Tu-Fr 0830-2200, Sa 1030-1430, Su 1330-2200.

Zo is er bijvoorbeeld de wildcard actie waarbij je een familieauto kunt huren voor de prijs van een compacte auto. Voor het huren van een goedkope auto in Biarritz kun je altijd terecht bij Thrifty autoverhuur want de verhuurtarieven van Thrifty zijn standaard laag.

Biarritz ligt in Baskenland, op slechts 18 kilometer van de Spaanse grens. Deze zonnige locatie in de golf van Biskaje zorgt ervoor dat het een erg mooie bestemming is voor de zon, zee en strandliefhebbers. Maar juist door deze unieke locatie is het ook een mooie stad voor cultuurfanaten.

Zo zijn er verschillende oude kerken en musea te bezichtigen, zijn er vele leuke en kleine restaurantjes en is er het Hôtel du Palais, een van de meest toonaangevende hotels ter wereld. Hou je van natuur en mooie landschappen dan zijn er langs de kust vele plekjes te bezoeken waar je de mooiste uitzichten over de baai, de zee en de stad kunt zien. Zowel in Biarritz als er omheen zijn voor zowel de luxe als de budget reiziger verschillende hotels, pensions en campings te vinden.

Biarritz is een leuke bestemming voor allerlei verschillende soorten reizigers, en de beste manier om volop te kunnen genieten van alles wat deze stad en de omgeving te bieden heeft is met een huurauto van Thrifty autoverhuur.

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Marseille      

Biarritz Weather
    Foto's van Biarritz