Home  België  Brussel

Auto Huren Brussels

Brussel, het hart van Europa!

Brussel is een stad die velen zal verrassen, en de hoofdstad van België heeft de reiziger dan ook heel veel te bieden. Het is een zeer trendy stad voor een weekendje weg of een vakantie en behalve de beroemde Belgische chocolade en de heerlijke biersoorten zijn er ook nog vele andere ontelbare interessante attracties. Het is een centrum voor Europese cultuur en in de stad zijn meer dan 90 musea, parken, wandelwegen, hippe restaurantjes en leuke barretjes te vinden. Brussel is de perfecte stad voor een romantisch weekendje weg, een vakantie met familie en vrienden of een weekendje teambuilding met collega’s.

Om Brussel te bezichtigen is het hebben van een auto een aanrader. Voor autoverhuur in Brussel is Thrifty op drie verschillende plekken aanwezig. Zo is er de Thrifty Brussel Vliegveld locatie bij Brussel Airport, de Thrifty Brussel vliegveld locatie Charleroi airport en de Thrifty Brussel centrum locatie treinstation Gare du Midi. Hoewel Thrifty geen grote promotieacties heeft kun je tijdens het boekingsproces wel lokale aanbiedingen tegenkomen en kun je genieten van de Wildcard actie waarmee je een gezinsauto kunt huren voor de prijs van een compacte auto. Ook heeft Thrifty autoverhuur standaard lage verhuurtarieven waarmee je ook in Brussel een goedkope auto kunt huren.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Brussel

1) Brussels Airport
Voer Datums Brussels Airport

Adres :Brussels Airport - Zaventem
Telefoonnummer :32-0-2-7206-044
Postal Code : 1930
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo 0700-2200, Tu-Fr 0700-2000, Sa 0800-1800, Su 0700-2200.

2) Brussels Gare Du Midi
Voer Datums

Adres :TGV - Eurostar - Thalys Arrivals, South-Midi
Telefoonnummer :32-0-2-524-31-00
Postal Code : 1060
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Th 0730-2200, Fr 0730-2100, Sa 0800-1400, Su closed. From 1 October 2021: Mo-Th 0730-2200, Fr 0730-2100, Sa 0800-1400, Su 1600-2100.

Brussel is vergeleken met andere grote steden in Europa een redelijk goedkope stad. Accommodaties variëren van vijfsterren luxe hotels tot simpele en goedkopere hotels en appartementen. Ook zijn er verschillende hostels in de stad te vinden voor de backpacker en budget reiziger. Brussel heeft vele verschillende toeristische attracties om zowel jong en oud dagen lang bezig te houden en te vermaken. Enkele van de beroemde bezienswaardigheden waar de vele toeristen jaarlijks op af komen zijn natuurlijk Manneken Pis, het Atomium, het paleis van justitie, en het operahuis. En met de vele trendy restaurantjes en barretjes is er zowel in de stad als op de grote markt ook ’s avonds heel erg veel te doen en te zien. Wil je iets speciaals meemaken, ga dan eens in de decembermaand naar Brussel.

Al met al is Brussel een geweldige stad waar heel erg veel te doen is en waar je je dagen lang kunt vermaken. De stad is groot dus het hebben van een huurauto van Thrifty is een aanrader om er zeker van te zijn dat je ook alles te zien krijgt en je volop van Brussel kunt genieten.

Brussel Weather
    Foto's van Brussel