Home  België

Autoverhuur België

Belgie, het kleine landje onder Nederland. Het land van de frieten, het heerlijke bier en natuurlijk de twee talen: Vlaams en Frans. Een land dat door zowel de Nederlanders als de rest van de wereld graag bezocht wordt voor zowel korte als langere periodes. Niet alleen zijn er prachtige oude steden te vinden maar ook de natuur heeft erg veel te bieden.

 

Hoe verder je naar het zuiden gaat, hoe glooiender en ruiger het landschap wordt. Het perfecte vakantieland voor iedereen die van geschiedenis, cultuur en natuur houdt.
Het hebben van een auto is in een land als België natuurlijk aan te raden. Ben je niet in het bezit van een auto dan kun je er in België natuurlijk een huren.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Top Autoverhuur Steden België

Brussel
Brussel

Brussel, het hart van Europa! Brussel is een stad die velen zal verrassen, en de hoofdstad van België heeft de reiziger dan ook heel veel te bieden. Het is een zeer trendy stad voor een weekendje weg of een vakantie en behalve de beroemde Belgische chocolade en de heerlijke biersoorten zijn er ook nog vele andere ontelbare interessante...

meer over Brussel

Voor autoverhuur zijn wij aanwezig in de stad Brussel. Wanneer je bij ons een auto huurt ben je er zeker van dat je de laagste prijs betaalt. Bij ons kun je namelijk gebruik maken van de beste promoties en deals voor een comfortabele en betrouwbare huurauto.

Enkele steden in België die om verschillende uiteenlopende redenen de moeite waard zijn om te bezoeken zijn Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven. Brussel is natuurlijk de hoofdstad waar ook het Europese parlement gevestigd is. De grote Markt is er prachtig en ook Manneke Pis moet je natuurlijk gezien hebben. Brugge staat bekend om de mooie historische gebouwen en de prachtige kanalen die door de stad stromen. Hou je meer van natuur dan kun je natuurlijk na het huren van een auto in België ook een bezoek brengen aan de Ardennen.

België Weather
    Foto's van België