Autoverhuur Extra’s

Reis je met jonge kinderen of wil je de laatste gps-technologie gebruiken om je bestemming te bereiken? Wij zorgen ervoor dat je comfortabel en zorgeloos kunt reizen. Daarom bieden wij veel extra’s die je bij de autohuur kunt boeken.

Kies uit aanvullende dekkingen zoals een ongevallenverzekering of diefstalbescherming, of kies voor de SuperCover met afkoop van eigen risico voor het geval er iets onverwachts gebeurt.

Voor extra comfort en om je route van punt A naar punt B te kunnen plannen, kan je ook kinder- en babyzitjes reserveren en gebruikmaken van gps-systemen en Wi-Fi-hotspots. Stap een vestiging binnen en laat ons jou helpen om het meeste uit je autohuur te halen.

Land / Regio bestemming* *

Diefstaldekking

Diefstaldekking

Verlaag uw eigen risico tot een vast bedrag per gebeurtenis in geval van diefstal van het voertuig of onderdelen daarvan.

Schadedekking

Schadedekking

Verlaag uw eigen risico tot een vast bedrag per gebeurtenis in geval van schade aan een voertuig.

Afkoop Eigen Risico

Afkoop Eigen Risico

Kies voor SuperCover om uw eigen risico helemaal weg te nemen bij CDW en TP, u bent volledig verzekerd wanneer er iets met het voertuig gebeurt.

Brandstofaankoop

Brandstofaankoop

Vermijd het gedoe van aftanken aan het einde van je reis - betaal gewoon voor een volle tank benzine vooraf. Met onze Brandstof aankoop optie kunt je je auto gewoon terugbrengen, ofwel gedeeltelijk vol of gewoon leeg. Overgebleven brandstof kan niet worden terugbetaald.

Kies deze optie en sla het tanken aan het einde van je reis over, zodat je direct verder kan.

Deze optie is beschikbaar op alle Europese Thrifty verhuurlocaties.

Meer lezen... Minder lezen...

Extra bestuurder

Extra bestuurder

Ga ontspannen op reis door gebruik te maken van een extra bestuurder. Je kunt zo veel chauffeurs hebben als er stoelen zijn in het voertuig. Vraag aan de balie voor meer informatie over deze mogelijkheid en om online te reserveren.