No results found.

Please select a pick up location

Coronavirus. Veiligheidstips voor reizigers.

Of u nu een auto huurt op het vliegveld of in een van onze stadlocaties, wij zijn er om uw reisbehoeften te ondersteunen. Bij Thrifty streven we ernaar om uw reis gemakkelijk te maken en onze focus blijft erop gericht om u veilig en vol vertrouwen op weg te helpen.

We houden het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de huidige richtlijnen van de belangrijkste overheids- en gezondheidsautoriteiten om ervoor te zorgen dat we de juiste acties ondernemen om onze klanten en werknemers te beschermen.

Gedurende deze periode erkennen we dat flexibiliteit belangrijker is dan ooit. Bij Thrifty kunt u de juiste auto krijgen die aan uw behoefte voldoet zonder dat u vooraf hoeft te betalen. En als uw plannen veranderen, is het aanpassen van bestaande reserveringen eenvoudig met onze flexibele annuleringsregeling.

Weet ook dat we onze hoge normen voor veiligheid en hygiëne blijven handhaven. Naast het oefenen van preventieve maatregelen om de verspreiding van ziektekiemen binnen onze faciliteiten te verminderen, ondergaan al onze voertuigen een grondig schoonmaakproces voorafgaand aan elke nieuwe huurperiode. We blijven waakzaam bij het handhaven van deze praktijken en zullen aanvullende voorzorgsmaatregelen nemen zoals aanbevolen door de Centers for Disease Control & Prevention (CDC), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de lokale overheden.

We blijven deze evoluerende situatie volgen en zullen u op de hoogte houden van toekomstige updates.Terms and Conditions