Ons privacybeleid voor huurders

 

Het beschermen van uw privacy is voor ons niet nieuw. We begrijpen dat u graag wilt weten hoe uw persoonsgegevens verzameld en gebruikt worden. We begrijpen ook dat u doordachte keuzes wilt maken en de manier waarop uw persoonsgegevens gebruikt worden eventueel wilt beperken. Dit privacybeleid is ons huidige bedrijfsbeleid over dit onderwerp. Om dit privacybeleid te begrijpen, dient u het hele beleid aandacht door te lezen tot aan het Toestemming -gedeelte aan het einde van het beleid.

 

Bij het lezen van ons privacybeleid komt u de volgende onderwerpen tegen:

 

Wie wij zijn
Aard en omvang van het beleid
Verzameling van gegevens
Typen en bronnen van de verzamelde gegevens
Gebruik van "Cookies"
Websites van derden
Opslaan van gegevens
Gegevensveiligheid
Gebruik van gegevens
Partijen waaraan wij gegevens vrijgeven
Type I gebruik
Type II gebruik
Gevoelige informatie
Opties om het gebruik van gegevens te beperken
Het corrigeren en inzien van gegevens
Toekomstige veranderingen in het beleid
Samenwerking met toepasselijk recht
Informatie over voormalige klanten
Vragen van klanten
Toestemming

 

Wie wij zijn

 

De gebruikte termen “we” en “us” in dit privacybeleid staan voor The Hertz Corporation en de bedrijven waar The Hertz Corporation direct of indirect een groot belang in heeft, kortweg “dochterondernemingen.” genoemd. Wij voeren zaken op het gebied van verhuur van voertuigen, bouwmachines en industriële apparatuur en, op een beperktere schaal, verkoop van voertuigen en verzekeringen. Onze “licentiehouders” zijn onafhankelijke bedrijven op het gebied van de verhuur van voertuigen, bouwmachines en industriële apparatuur, en een enkeling op het gebied van verkoop van voertuigen, die bevoegd zijn om een bedrijf te runnen en gebruik te maken van een handelsnaam, handelsmerken en servicemerken die ons eigendom zijn en die vaak het “Hertz” teken gebruiken. Omdat de licentiehouders onafhankelijk handelen, zijn zij geen dochterondernemingen en vallen zij derhalve niet onder de termen “wij” onze en “ons.” Onze “filialen” zijn te allen tijde de bedrijven (anders dan wij) die ons op dat moment besturen of samen met ons een gezamenlijke besturing voeren; de termen “wij” onze en “ons” behelsen niet onze filialen.

 

Dit privacybeleid zet alleen onze privacypraktijken uiteen, en beschrijft daarom niet de privacypraktijken van onze licentiehouders of filialen (of dat van andere partijen die niet zijn opgenomen in de definities “wij” onze en “ons”). Onze licentiehouders en filialen hebben hun eigen privacybeleid dat kan verschillen van ons privacybeleid. Voor informatie over de privacypraktijken van een van onze licentiehouders of filialen, dient u het privacybeleid van de betreffende licentiehouders of filialen te raadplegen en niet dit privacybeleid.

 

In het algemeen zult u zien dat u te doen heeft met een van onze licentiehouders en niet met ons, omdat onze licentiehouders "Hertz System Licensees," "Hertz Licensees," "Hertz Franchisees" of een soortgelijke naam gebruiken. Onze filialen handelen onder een verscheidenheid aan namen, maar gebruiken over het algemeen geen naam met het "Hertz" teken. Indien u wilt weten of een bedrijf deel van ons, een licentiehouder of een filiaal is, dan kunt u contact met ons opnemen zoals beschreven onder het kopje "Vragen van klanten."

 

Aard en omvang van het beleid

 

Dit privacybeleid behandelt het verzamelen van persoonsgegevens van en over u — klanten en potentiële klanten van ons verhuurbedrijf. "Individuele persoonsgegevens" staat voor iedere vorm van informatie over een individu die op wat voor manier dan ook wordt vastgelegd. Dit privacybeleid behandelt niet het verzamelen van individuele persoonsgegevens van en over onze werknemers. Het behandelt ook niet het verzamelen van individuele persoonsgegevens van en over klanten van onze andere bedrijven, inclusief ons autoverkoopbedrijf. Voor dat soort

© The Hertz Corporation. All Rights Reserved.